Brouwerij Mommeriete

Wat is er fijner dan een terrasje te pakken op een zomerdag? Geniet van de speciaalbieren van Brouwerij De Mommeriete! Heerlijk aan het water, op een minuutje lopen van het centrum van Gramsbergen.

De Olde Woage

Iedere dag barbecuen kan, maar een beetje wisseling van spijs doet eten! Culinaire fijnproevers kunnen hun hart a la carte ophalen in het historische centrum van Gramsbergen. En wat dacht u van een drankje op het terras?

Wildlands

Ontdek het spectaculaire Wildlands in Emmen! Vergeet uw fotocamera niet als u deze schitterende dierentuin bezoekt!

Fietsen!

Minicamping De Kleine Weide is een uitstekende uitvalsbasis voor de mooiste wandel- en fietstochten! Het Pieterpad is natuurlijk bekend, maar fietsroutes zijn ook makkelijk te vinden! Klik op de link en u kunt downloaden wat u wenst.

De Ganzenhoeve

De Ganzenhoeve is gevestigd in een monumentale boerderij. De pannenkoeken zullen bereid worden op ambachtelijke wijze, dat wil zeggen in de pan met meel van Korenmolen Windlust.

Pieterpad route

Tussen Pieterburen en de Sint-Pietersberg ligt een route van bijna 470 kilometer. Het traject tussen Coevorden en Hardenberg wordt algemeen gezien als een van de mooiste stukken. En raad eens waar het Pieterpad vlak langs loopt?

Vijvertuinen Ada Hofman

Onverwacht mooi, de prachtig aangelegde tuinen van Ada Hofman. Wandel langs de oevers en kijk uw ogen uit!

Ponypark Slagharen

Verras de kinderen en uzelf met een dagje naar Attractiepark Slagharen! Achtbanen, Wild-West-shows en natuurlijk een ritje op een echte pony!

Zwemmen

Hartje zomer schieten de temperaturen snel omhoog! Wat is er dan lekkerder dan een frisse duik? Gramsbergen heeft een buitenbad. In Hardenberg kunt u naar zelfs naar het strand van De Oldemeijer!

Tierpark Nordhorn

Bijzondere dieren, mooi aangelegd park en uitermate kindvriendelijk! Een dagje naar de zoo van Nordhorn mag eigenlijk niet ontbreken als u met de kids op vakantie bent!

De Koppel

Iedereen is van harte welkom bij het natuuractiviteitencentrum van Hardenberg. Exposities, kunst, films en natuurlijk de mooie natuur van Hardenberg in!

Museum Gramsbergen

Maak kennis met de cultuur en historie van het prachtige Nederlandse en Duitse Vechtdal. Aanrader!

Tuinen van Mien Ruys

De tuinen van Mien Ruys zijn bekend in heel Nederland. En terecht. Geniet van de bijzondere flora. Een uitstekende manier om inspiratie op te doen voor thuis!

Avonturenpark Hellendoorn

In Hellendoorn beleef je avonturen die je nergens anders kunt beleven! Wat dacht je bijvoorbeeld van spetterende waterpret in de langste wildwaterbaan van Nederland?

Total Outdoor

Klaar voor wat spektakel? Kanovaren, mountainbiken, quadrijden of paintballen. Een GPS-toch, boogschieten, terreinrijden en nog veel meer!

Uit de oude doos: